Cultuuraanbod

Alle aanbieders Terug

Hollywood in de klas

Hollywood in de klas

Hollywood in de klas is sinds 2005 hèt film- en mediaproject voor de bovenbouw. We bieden diverse populaire filmeducatie activiteiten aan zoals:

UNICEF Kinderrechten Filmfestival

Het landelijke filmfestival leert kinderen de basiskennis van film maken  door middel van een eigen Mini Movie Maker App (beschikbaar op tablets) en online lesmateriaal.
Hiervoor wordt samengewerkt met UNICEF Nederland. In de films die de kinderen maken, staan kinderrechten centraal. De ‘Mini Movies’ maken kans op een verbeterde versie van hun film door een professionele filmcoach en een finaleplaats in Pathé Tuschinski aan het eind van het schooljaar.
Kosten: Gratis
Meer info: www.krff.nl of mail naar Info@krff.nl

Eindfilm; Leukste alternatief voor musical groep 8

Een eigentijdse manier om afscheid te nemen van de basisschool is het maken van een lange speelfilm (duur: ±35 minuten) Als het in mei en juni buiten 25 graden is, dan is wekenlang oefenen op musicalteksten en -liedjes in het klaslokaal niet de meest aansprekende manier om je schooltijd af te sluiten. Een eindfilm maken met je klas is dan een stuk leuker!

Het kost veel minder tijd dan de voorbereidingen voor de musical groep 8. Daarnaast is de film zelf een blijvend aandenken aan groep 8 én de school. Een school kan ervoor kiezen een professionele filmcoach in te huren, die de film in één schooldag met de klas opneemt. Een andere mogelijkheid is het bestellen van het Zelfstandig Eindfilm pakket, waarmee een groep 8 shot voor shot wordt begeleid in het maken van de film.
Kosten: Vanaf €145
Meer Info: www.hollywoodindeklas.nl

Schooljubileum film

Vrijwel elke school heeft om de vijf jaar een bijzonder jubileumfeest. Wat is er nu leuker dan met de gehele school -dus van groep 1 t/m groep 8 en het hele team- een speciale jubileumspeelfilm te maken? We hebben een mooi verhaal geschreven waarbij de viering van de school centraal staat. In twee schooldagen neemt een filmcoach de film met de alle groepen van de school op en monteert dit tot een speelfilm van zo’n 40 minuten.
Kosten: Op aanvraag.

Blauwe schuit extra's

Blauwe Schuit Adviseur

Geen adviseur Deze organisatie is niet bekend bij onze adviseurs. Neem contact op met de aanbieder zelf. Wil je liever wel advies? Mail ons dan.


onderwijs@blauweschuit.nl

Informatie+31 6 11410741

http://hollywoodindeklas.nl
hollywoodindeklas@gmail.com