Cultuuraanbod

Alle aanbieders Terug

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Hilversum

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner.

Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.

Media spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. We kunnen haast niet meer zonder en onze communicatie is ingrijpend veranderd. Beeld en Geluid ontwikkelt speciaal voor het onderwijs educatieve programma’s, diensten workshops en trainingen waarbij de bevordering van mediawijsheid onder jeugd, jongeren én volwassenen altijd centraal staat.

Blauwe schuit extra's

Blauwe Schuit Adviseur

Geen adviseur Deze organisatie is niet bekend bij onze adviseurs. Neem contact op met de aanbieder zelf. Wil je liever wel advies? Mail ons dan.


onderwijs@blauweschuit.nl

Informatie

Postbus 1060
1200 BB Hilversum

(035) 677 5444

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

http://www.beeldengeluid.nl/onderwijs
educatie@beeldengeluid.nl

Projecten van deze aanbieder


Masterclass Medialogica

Audiovisueel, Cultureel-erfgoed, Nieuwe-media

Vo