Een feestelijk Rondje!!

En dat was het zeker, aangezien de wethouder cultuur van Stede Broec, Ton Schuitenmaker dit tiende Rondje Cultuur voor het Martinus college, te gast was! Zelfs meer dan dat, want de wethouder kreeg een rol tijdens de theaterworkshop in het postkantoor en discussieerde mee over kunst in de openbare ruimte, tijdens de workshop van beeldend kunstenaar Jaap Velserboer in het Gemeentehuis van Stede Broec.

Leerlingen discussieerde mee over kunst in de openbare ruimte.
Leerlingen discussieerde mee over kunst in de openbare ruimte.

De leerlingen waren zeer betrokken en bezochten in de Rondje Cultuur week van 27 t/m 31 oktober ieder 4 culturele instellingen. Er werd o.a. getekend in de Meisjesschool, getwitterd in de bibliotheek, gerapt bij JC Inventas, gedrumd in de Muziekschool en het Verenigingsgebouw, en enthousiaste leerlingen klommen in de wieken van Molen Ceres. De school zorgde voor goede begeleiders en de zon liet zich ook regelmatig zien waardoor we kunnen terug kijken op en geslaagd Rondje Cultuur 2014!!

 

 

Dit is wat de wethouder van Stede Broec twitterde:

Ton Schuitemaker (@VVDsbTon)
29-10-14 12:23Rondje Kunst&Cultuur voor scholieren bezocht. Erg gemotiveerde en betrokken jeugd ontmoet. Prima workshops. Goed werk van #DeBlauweSchuit.