Hand in hand voor Kunst!

Op donderdag 30 mei is het project ‘Hand in hand voor Kunst’ van start gegaan op de Jozef en Maria school in Spierdijk! Iedere leerling van de school mocht een workshop kiezen waarin ze drie weken lang elke donderdag hun creativiteit kwijt kunnen. Er kon onder andere gekozen worden voor workshops beeldende kunst, waarin sieraden uit de natuur worden gemaakt, of waarin leerlingen hun eigen CoBrA kunstwerk maken. Maar bijvoorbeeld ook voor een workshop dans, waarin al dansend het verhaal wordt verteld van kleine zaden die tot prachtige bloemen uitgroeien.

De workshops beeldend, theater en dans worden verzorgt door docenten van Blauwe Schuit Onderwijs. Daarnaast verzorgen een aantal getalenteerde leerkrachten van de school eigen workshops, met bijvoorbeeld dans of mozaïek maken.

De leerlingen sluiten dit project af op vrijdagmiddag 14 juni om 15.00 uur met diverse uitvoeringen en het tentoonstellen van alle gemaakte kunst. Alle ouders zijn uiteraard van harte uitgenodigd om deze presentaties te bewonderen!