Via de cultuurmarktplaats
Als je er voor gekozen hebt om via de Cultuurmarktplaats zelf je aanbod te plaatsen, staat deze er meteen op. Check altijd even of alles goed gegaan is. Je ziet dat er nog geen adviseur is toegevoegd. Dat doet de beheerder zelf bij alle nieuwe aanbieders.

Via cultuurindeklas.nl
Heb je je aanbod geplaatst via de Plein C dan staat deze meteen op site van cultuurindeklas.nl, maar nog niet op de Cultuurmarktplaats. Deze moet eerst goedgekeurd worden om op de site van de Cultuurmarktplaats te komen. Dat komt omdat wij eerst willen controleren of het project aan onze regels voldoet.

Adviseurs en selecties
Wij voegen een adviseur toe als wij bekend zijn met het project. Zo kan een school altijd even aan ons vragen of het wat voor hen is. Wil je zelf een adviseur kiezen? Neem dan contact op met gert.ruijs@blauweschuit.nl of ria.vanbuitenen@blauweschuit.nl en stel je zelf voor. Een adviseur kan het onderwijs helpen bij hun keuze voor een project, dus jezelf voorstellen kan ook voordelig voor jou als aanbieder zijn.

We kunnen je project ook toevoegen aan een selectie (bijvoorbeeld “musea in Westfriesland”) of een extra opmerking plaatsen (bijvoorbeeld als een school erg enthousiast is).

Omdat er op dit moment nog aan de site gewerkt wordt, worden nog niet alle opties zoals selecties gebruikt.

Belangrijk: je aanbod bijhouden
Je aanbod staat nu op de cultuurmarktplaats en misschien ook op cultuurindeklas.nl, maar daarmee ben je niet klaar. Het is immers belangrijk dat je projecten up-to-date blijven. Als er veranderingen zijn, pas deze dan aan. Het is tevens erg belangrijk om de data aan te passen van het aanbod. Let op! Pas het project aan op de website waar je het ook hebt toegevoegd. Dus als dat via cultuurindeklas.nl is, dan doe je dat door in te loggen op mijn.pleinc.nl. Omdat je project is gewijzigd, moet deze opnieuw goedgekeurd worden voordat het op de Cultuurmarktplaats staat. Als je hebt toegevoegd via de Cultuurmarktplaats zelf is, wijzig je je project via de login van deze site.

 

Je hebt nu alle stappen doorlopen. Heb je toch nog vragen of kom je er niet uit? Maar dan gebruik van ons contactformulier. We nemen dan contact met je op om je te helpen.