Kinderboekenweek Workshops

De Blauwe Schuit presenteert op donderdag 19 september de jaarlijkse workshop in het kader van de Kinderboekenweek! Ook dit jaar verzorgt Boekbinderij Wilgenkamp de workshop welke zich richt op materiaaldruk & boekbinden.

Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema van de week

‘Op Reis’. Een mooi thema wat weer veel mogelijkheden te bieden heeft. De afdeling onderwijs van Kunstcentrum de Blauwe Schuit wil middels deze workshop graag een aanzet geven. Ik ga op reis en neem mee…..
Een liedje van verlangen.
Om zeker te weten dat we niets vergeten voor onze reis maken we een boekje in een reis ’koffertje’ met daarin de dingen afgebeeld die we zeker mee willen nemen.
Een eenvoudige manier om met leerlingen afbeeldingen te maken, de namen te benoemen en er bij te stempelen of erbij te schrijven, het geheugen te trainen en een mooi boek in de vorm van een koffertje te maken. Ga je mee?

Boekbindster Marja Wilgenkamp gaat deze workshop aan de slag met materiaaldruk en het maken van een eenvoudige leporello.Je krijgt ideeën, vaktechnische weetjes en de nodige inspiratie aangereikt. Na deze workshop ben je toegerust om met je eigen leerlingen aan de slag te gaan!

N.B. De workshop op 19 september zit vol. Op 30 september is een extra workshop ingelast. Wees er snel bij, want vol = vol!

Locatie:                De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A, 1624 XG Hoorn
Datum:                 donderdag  19 september 2019 en maandag 30 september
Tijden:                 
16.45-17.00 uur inloop  
17.00-18.00 uur 1ste deel workshop
18.00-18.30 uur Pauze met soep & broodjes,
18.30 – 20.00 uur 2e deel workshop

Aanmelden per mail bij Blauwe Schuit Onderwijs,  Ria van Buitenen  r.vanbuitenen@blauweschuit.nl

Graag in de aanmeldingsmail de volgende gegevens vermelden: Naam, Naam van uw school, mailadres en workshop

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Ria van Buitenen(0229-213962).
Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 10 september 2019