Miranda Corbiere nieuwe Coördinator Onderwijs

Per 1 september is Miranda Corbiere de nieuwe coördinator Onderwijs bij De Blauwe Schuit. Zij neemt het stokje over van Suzanna Laan die na 3 intensieve jaren van haar pensioen gaat genieten. Miranda vertelt zelf over waarom zij zich helemaal ziet zitten in haar nieuwe functie:

“Ik heb altijd gewerkt op de scheidslijn tussen cultuur en onderwijs en dat voelt als mijn natuurlijke habitat. In mijn ouderlijk huis vond ik één voorwerp echt mooi. Een bloemstilleven in helder paars en geel. Bij dit schilderij is mijn liefde voor kunst begonnen . Kunst maakt je wereld, je hart en de ruimte in je hoofd  groter.  Als 6 jarige wist ik ook al wat ik wist worden: juf! Beide liefdes zijn samengekomen  en het blijft bijzonder om te zien wat er gebeurd als kinderen in aanraking komen met kunst. Ik ben dan ook heel blij dat ik als coördinator bij de Blauwe Schuit samen met gemeentes en scholen ervoor mag gaan zorgen dat heel veel kinderen en jongeren kunst mogen beleven en mogen creëren.”

Wij zijn erg blij met Miranda als nieuwe collega en gaan samen enthousiast de komende jaren Cultuleren tegemoet!