Oscar Romero ondergedompeld in kunst!

Afgelopen vrijdag 7 juni kwamen de leerlingen van HAVO & VWO 3 van de Oscar Romero naar de Blauwe Schuit, Muziekschool Boedijn en Manifesto voor de dag vol culturele workshops. Het bruiste van de activiteiten in maar liefst 8 lokalen van de Blauwe Schuit en op de andere locaties, waar in totaal nog eens 9 workshops gegeven werden. Elke leerling mocht twee workshops kiezen om in aan de slag te gaan. Ze konden kiezen uit bijvoorbeeld dans, theater, rap, modetekenen, beeldhouwen of graffiti.

De leerlingen werkten met veel passie en energie aan de door hun gekozen activiteiten. Er werd gelachen, geschreeuwd, gestampt, gekliederd en vooral veel plezier gemaakt. Na de eerste workshop in de ochtend was het fijn relaxen in het zonnetje op het grasveldje voor de Blauwe Schuit! Even opladen, zodat de iedereen ’s middags weer voor de volle 100% aan de tweede workshop konden beginnen.

De docenten en leerlingen haalden in korte tijd alles uit de kast. Er zijn dan ook prachtige werk-, dans-, theater- en muziekstukken tot stand gekomen. Kortom, een zeer geslaagde dag waarin een ieders creativiteit ruimschoots uit de verf kwam!