Er zijn 2 manieren om je aanbod op de Cultuurmarktplaats te plaatsen. Dit hangt af van het feit of je activiteiten interessant zijn voor heel Noord-Holland of alleen voor Westfriesland.

  • Optie A: via de Cultuurmarktplaats. Alleen voor Westfriesland en direct beheer op de Cultuurmarktplaats;
  • Optie B: via cultuurindeklas.nl. Voor heel Noord-Holland zichtbaar via de site van cultuurindeklas.nl en indirect ook op de Cultuurmarktplaats. Beheer via mijn.pleinc.nl.

Voor het plaatsten hebben we een aantal regels opgesteld. Die regels vind je hier.

 

Via de Cultuurmarktplaats:

Voor optie a blijf je op deze website. Je kiest voor login via het menu bij cultuuraanbieder. Hier maak je een login aan door je te registreren. Als je deze hebt, log je in en maak je een aanbieder aan. Als er al een keer een aanbieder aangemaakt is (bijvoorbeeld omdat je de 2e beheerder bent bij jullie organisatie), kies je deze uit het lijstje zodat je je gekoppeld hebt aan de juiste aanbieder. Vervolgens ga je bij “nieuw project toevoegen” je projecten toevoegen.

Kom je er via deze weg niet helemaal uit? Dan kunnen we je helpen. Neem via dit formulier contact met ons op.

 

Via cultuurindeklas.nl:

De data van de Cultuurmarktplaats is gekoppeld aan de site cultuurindeklas.nl van Plein C. Als je je aanbod wilt plaatsen op de Cultuurmarktplaats via deze weg, staat je aanbod dus ook altijd op Cultuur in de klas voor heel Noord-Holland. Inloggen doe je via de site van Plein C.

Voor het plaatsen van aanbod vraag je een inlogcode aan via info@pleinc.nl. Zet in je mail dat je een inlogcode wil om projecten te plaatsen op cultuurindeklas.nl. Zodra je je inlogcode hebt, log je in op mijn.pleinc.nl en vul je daar je gegevens in. Aanbod plaats je via de tab “projectenbank”.

Ga naar stap 3: je aanbod op de site