Westfriese Cultuurmiddag groot succes

IMG_20170301_145314Rond de honderd bezoekers hebben genoten van de Westfriese Cultuurmiddag in De Dres in Nibbixwoud. De goedbezochte middag kende een afwisselend programma.

Suzanne Laan begon met een terugblik, een blik van nu en een vooruitblik op het project Cultuleren, want gelukkig kunnen wij verder! Daarna een interessante lezing van Mark Mieras die ons uitlegde hoe mensen leren en hoe belangrijk het voor dat proces is om fouten te mogen maken. We mochten dat meteen uitproberen met een muzikaal intermezzo onder leiding van Chris Colleye die de hele zaal een swingende percussie liet spelen.

IMG_20170301_150406Al spelend ging iedereen naar de CultuurBrink in de sporthal van De Dres. Hier konden leerkrachten en ICC-ers uit het primaire onderwijs langs bij cultuuraanbieders. Iedereen kreeg aan het eind een tasje mee met 2 boekjes van uitgeverij Plint, een schudei en de nieuwe CultulerenKrant. Afsluiten kon men napraten met een drankje en een hapje.

Meer foto’s zien? Kijk dan op onze Facebook pagina! Ook staat daar een video op van de speech van Suzanne Laan.

 

Een paar reacties:

Een leuke inspirerende middag, de spreker was TOP! Aansprekende stands.

Inspirerende spreker. Informatieve markt. Leuk om samen muziek te maken. Maakt mensen blij.

Wat een topmiddag. Zo genoten van Mark Mieras, de markt, de contacten/netwerken. Heerlijk. Mijn complimenten voor de organisatie.

IMG_20170301_164014IMG_20170301_160445