Workshop Pop-ups voor leerkrachten basisonderwijs

Kunstencentrum De Blauwe Schuit in Hoorn geeft i.s.m. Boekbinderij Wilgenkamp een inspirerende workshop Pop-ups op maandag 26 september.

Een Teach de Teachers’ workshop door de Engelse master Paul Johnson. Paul heeft speciaal voor leerkrachten v/h basisonderwijs jarenlang pop-ups ontwikkeld die je heel eenvoudig met kinderen van diverse groepen kunt maken. Het specifieke doel is om de kinderen zelf een verhaal te laten bedenken, te laten schrijven en illustreren en dat dan in de vorm van een pop-up boek vorm te geven.
En dat alles slechts met vellen papier en een schaar, aanwezig op elke school.

De Pop-ups workshop van 26 september speelt in op het thema van de Kinderboekenweek die dit jaar in het teken staat van ‘Opa en Oma’ onder het motto: ‘Voor altijd jong’.
Een prachtige aanleiding voor leerkrachten om de Pop-up boekjes gelijk in te zetten tijdens de Kinderboekenweek. Aan de slag!

 

Workshop Pop-ups door Paul JohnsonPop up boekje

Locatie: Kunstencentrum De Blauwe Schuit
Datum: maandag 26 september
Tijden: 16.00 – 18.00u Pauze met soep & broodjes 19.00 – 21.00u
Deelnemers: maximaal 20
Kosten€ 00,00 mede dankzij subsidie van de gemeente Hoorn is de workshop kosteloos voor leerkrachten uit het basisonderwijs Hoorn.

Aanmelden voor 15 juni 2016 stuur een email naar Lyda Tijsen, medewerker Onderwijs Blauwe Schuit email adres l.tijsen@blauweschuit.nl.

Let op! De workshop wordt in het Engels gegeven.

De workshop is vol. Helaas is het niet meer mogelijk je op te geven.