Mode upcyclen

Aanbieder
Ella Siekman
Doelgroep
Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Havo bovenbouw, Havo onderbouw, Mavo bovenbouw, Mavo onderbouw, PO, Vmbo bovenbouw, Vmbo onderbouw, VO, Vso bovenbouw, Vwo bovenbouw, Vwo onderbouw
Discipline
Beeldend, Mode
Type
Workshop
Tijdsduur
2 uur
Locatie
Op school
Prijs: € 210,00

2e aansluitende workshop €140,00. Prijs excl. reiskosten en materiaalkosten.

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl.
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Omschrijving

Mode upcyclen

Met gedragen kleding, plastics en andere materialen die ‘over’ zijn, nieuwe mode maken. We werken in tweetallen. Een workshop die creatief uitdaagt.
Kernwoorden: Duurzaamheid, Upcyclen, Recyclen, Mode, Ontwerpen, Out of the Box.

Op school worden gedragen kleding en materialen verzameld om duurzaamheid te benadrukken. Deze materialen worden in de workshop gebruikt. Vooraf een kleine beeldpresentatie ter inspiratie. Afsluitende mini catwalk modeshow.

Materiaalkosten zijn circa 10 euro, of 4 euro indien kleding wordt verzameld op school.

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Aanbieder

Ella Siekman

Als zelfstandig theatervormgever ontwerpt Ella Siekman theatrale kostuums, waarbij ze de mode in het oog houdt. Via een ontwerptekening komt ze tot een kostuum. In haar ontwerpen schuwt ze bijzondere materialen niet. Ze geniet ervan om, vanuit de tekst en in samenwerking met de regisseur d.m.v. haar kostuums een extra inhoudelijke laag aan het spel te geven. Het liefst met een knipoog. Door gebruik van bijzondere materialen zijn haar ontwerpen ook in musea te zien (Costume Art).

Ella Siekman
Theatervormgever, Costume Art 
0227-548288 of 06-50845361 
ella@ellasiekman.nl
www.ellasiekman.nl 

Gerelateerd aanbod

Taal & Theater

Intonatie, fantasietaal, subtekst… Aan de hand van toneelspel wordt (lichaams-)taal en stemgebruik onder de loep genomen.

Aanbieder: Janna de Lathouder

Sieraden uit de natuur

In deze workshop maken we sieraden van materialen die we vinden in de natuur. Vooraf wordt er natuurlijk materiaal verzameld zoals veren, bladeren, schelpen, riet, enz. De workshop wordt afgesloten met een gezamenlijke nabespreking van de gemaakte werken. 

Aanbieder: Carolien Broersen

Bouw je toekomst

Leerlingen maken een eigen toekomstfilm met greenscreen met een verfilming van hun vaardigheden, eigenschappen en toekomstwens.

Aanbieder: JetSet voor filmonderwijs