Muzikale Voorstelling Kinderboekenweek

Aanbieder
Bas en Uk
Doelgroep
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, PO
Discipline
Literatuur, Muziek, Theater
Type
Voorstelling
Tijdsduur
30 minuten
Locatie
Op school of externe locatie
Prijs: € 395,00

Incl. btw, excl. reiskosten. Elke volgende voorstelling op dezelfde locatie en dag: € 100,00

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl.
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Omschrijving

Muzikale Voorstelling Kinderboekenweek

Bas en Uk hebben voor de Kinderboekenweek 2021 een spiksplinternieuwe interactieve voorstelling gemaakt, waarin het draait om ‘worden wat je wil’. Ze nemen de kinderen mee in het verhaal van het boek ‘Dit is voor jou’ van Sanne te Loo, een van de geselecteerde themaboeken. Als ze willen, mogen de kinderen verkleed naar de voorstelling komen met als thema hun favoriete beroep. Hier gaan we dan uiteraard ook iets mee doen. Daarnaast mogen ze volop meedoen: zingen, dansen, componeren en misschien wel meer… Maximum aantal leerlingen: 2 klassen (50-60 kinderen). Periode: 6 t/m 17 oktober 2021 (buiten deze data in overleg).

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Aanbieder

Bas en Uk

Van alle dingen vinden we muziek maken het leukst. Het liefst doen we dat op hele grote dingen, zoals een bas, of juist op hele kleine dingen, zoals een ukelele. Maar ook lange dingen, ronde dingen of dunne dingen gebruiken we graag. En natuurlijk onze stem. We doen alles samen, want we kunnen niet zonder elkaar. Als Uk weer eens ergens niet bij kan, is Bas nooit ver weg om te helpen. En als Bas een zere nek heeft van al het bukken, wil Uk die best even masseren. Zo blijven we goed in vorm om de leukste liedjes te verzinnen, de mooiste muziek te spelen en de prachtigste verhalen te vertellen. 

Bas en Uk
info@basenuk.nl

Gerelateerd aanbod

Dorothee Meddens Artis

Workshop Stop Motion: In het Hol van de Leeuw, Artis tijdens de Tweede Wereldoorlog

Vervolg op de Workshop Storytelling 'In het Hol van de Leeuw, Artis tijdens de Tweede Wereldoorlog'. Aan de hand van de storyboards die gemaakt zijn tijdens de Workshop Storytelling 'In het Hol van de Leeuw, Artis tijdens de Tweede Wereldoorlog I' worden stop motion animaties gemaakt in groepjes van 5 leerlingen. Leerlingen maken alle props, …

Aanbieder: Dorothée Meddens
Lees meer
Dorothee Meddens Artis

Workshop Storytelling: In het Hol van de Leeuw, Artis tijdens de Tweede Wereldoorlog

Aan de hand van de film 'In het Hol van de Leeuw, Artis tijdens de Tweede Wereldoorlog' (25 min) wordt leerlingen gevraagd een verhaal te schrijven waarbij ze zich voorstellen hoe hun leven eruit zou zien als ze een jaar zouden moeten onderduiken in het hok van een dier en daar zouden moeten overleven. Daarna …

Aanbieder: Dorothée Meddens
Lees meer

Bezoek Nederlands Stoommachine­museum (VSO)

Voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs kunnen we op maandagen buiten de schoolvakanties op aanvraag een aangepast programma bieden, waarbij meer wordt ingespeeld op de doelgroep. Voorbereiding kan deels plaatsvinden via virtuele tours en video's via het internet. Het museum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Aanbieder: Nederlands Stoommachinemuseum