Superhelden

Aanbieder
JetSet voor filmonderwijs
Doelgroep
Havo onderbouw, Mavo onderbouw, Praktijkonderwijs onderbouw, Vmbo onderbouw, VO, Vso onderbouw, Vwo onderbouw
Discipline
Film, fotografie, media
Type
Project, Workshop
Tijdsduur
In overleg
Locatie
Op school
Prijs: € 1500,00

Dagprijs of 2 dagdelen

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl.
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Omschrijving

Superhelden

Het filmproject ‘Superhelden’ laat VO scholieren, door middel van stage fight en film een eigen bewegingscapaciteit of camerastijl ontdekken!
Met behulp van een filmdocent en een stage fight docent (TjillSkillz) wordt toegewerkt naar een presentatie over het thema Superheld met superkrachten. De eigen keuze voor een superheld met superkracht en deze dan in (camera)beweging om te zetten, gefilmd met een persoonlijke camerastijl, is de kern van dit project.

Dit project is bedoeld om jongeren een extra steuntje in de rug te bieden. Zet jouw kwetsbaarheid om in  eigen kracht! Welke superkracht kies jij? Onzichtbaar zijn of gewichtsloos zijn, alles kan in de wereld van de Marvels superhelden!

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Aanbieder

JetSet voor filmonderwijs

JetSet voor filmonderwijs creëert media onderwijsprojecten met een maatschappelijke inslag zoals burgerschap, duurzaamheid of mediawijsheid. Ook projecten op maat zijn mogelijk. JetSet concentreert zich op Film Maak projecten voor alle leeftijden!

JetSet voor filmonderwijs
Jet de Vries-Dijkstra
06-40329313
info@jetsetvoorfilmonderwijs.nl
www.jetsetvoorfilmonderwijs.nl

Gerelateerd aanbod

Zeemanstaal

De workshop Zeemanstaal spreken we allemaal, is gebaseerd op het gelijknamige boekje van Tom van Schoonhoven. Interessant in een provincie met zo veel havens en water. Leuk voor basisscholen in gemeenten die geografisch aan zee, meer, kanaal of vaart liggen. Via liedjes maken de deelnemers kennis met de grote rijkdom die de scheepvaart ook qua …

Aanbieder: Bert van Baar
Lees meer

Victory Boogie Woogie

Een dansproject geïnspireerd op het laatste moderne schilderij van Piet Mondriaan. Mondriaan, schilder en lid van kunstbeweging 'de Stijl' schilderde 'Victory Boogie-Woogie' in 1943/1944. Het schilderij wordt gekenmerkt door swing, strakke lijnen, vrolijke primaire kleuren, minimalisme en ritme. Bewegingen uit het dagelijks leven, zoals lopen, springen, zwaaien en vallen worden door uitvergroting en ritme; dans. …

Aanbieder: DinK
Lees meer

Livestream voorstellling ‘Thee’

Voorstelling THEE via livestream. De leerlingen/klassen kunnen achteraf aan de spelers vragen stellen. En opdrachten/lespakket voor de docent om met de leerlingen achteraf zelf te doen.

Aanbieder: Poolse Vis