TjillSkillz dans-, theater- en rapworkshops

Aanbieder
TjillSkillz
Doelgroep
Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Havo bovenbouw, Havo onderbouw, Mavo bovenbouw, Mavo onderbouw, PO, Praktijkonderwijs bovenbouw, Praktijkonderwijs onderbouw, Professionals, Sbo, Vmbo bovenbouw, Vmbo onderbouw, VO, Vso bovenbouw, Vso onderbouw, Vwo bovenbouw, Vwo onderbouw
Discipline
Dans, Literatuur, Muziek, Theater
Type
Co-teaching, Deskundigheidsbevordering, Lessenreeks, Workshop
Tijdsduur
In overleg
Locatie
Op school
Prijs: € –

Prijs in overleg

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl.
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Omschrijving

TjillSkillz dans-, theater- en rapworkshops

Stichting TjillSkillz biedt speciaal voor PO en VO diverse workshops in dans, theater en rap/spoken word. Alsmede voor onderwijsprofessionals.

In een TjillSkillz workshop werken we op een plezierige en uitdagende manier met de vaardigheden en talenten van de leerlingen op het gebied van spel, muziek, dans, rap en/of spoken word. Dit gebeurt onder begeleiding van diverse professionele vakdocenten en ervaringsdeskundigen.
 
De workshops worden toegankelijk, laagdrempelig en speels begeleid en kunnen in overleg op maat gemaakt worden. Kernwoorden waar wij mee werken zijn: verbinding, gelijkwaardigheid, eigen identiteit, expressie, empowering, respect, samenwerken, het recht om te zijn, doen en te delen.
 
Heb je een wens voor een specifieke kunstdiscipline? Een enkele workshop of een reeks? Een specifiek doel voor ogen of open in gesprek gaan? Alle variaties zijn mogelijk! Alle workshops worden op maat gemaakt zodat het aansluit op alle wensen.
 
Neem contact op voor meer informatie en kom te weten wat mogelijk is!

Voor vragen of meer informatie:
Bel (0229) 213962 of mail naar onderwijs@blauweschuit.nl
Of neem direct contact op met de aanbieder.

Aanbieder

TjillSkillz

Een plek om te ‘Tjillen met je Skillz’; op een plezierige en uitdagende manier vaardigheden en talenten ontwikkelen op het gebied van spel, muziek, dans, rap en/of zang onder begeleiding van diverse professionele vakdocenten en ervaringsdeskundigen. De basis bestaat uit dans en theater, aangevuld met de kwaliteiten die de jeugd zelf in huis heeft en die zij zelf wenst te ontwikkelen. TjillSkillz maakt Danstheater producties en zet zich in voor diverse projecten gericht op de jeugd en talentenontwikkeling.

Stichting TjillSkillz
Astronautenweg 362
1622 DX Hoorn
06 11916900
productie@tjillskillz.nl
www.tjillskillz.nl

Gerelateerd aanbod

Kinderen voor schilderij van schepen op zee

Kunst en de Marine

Kom met de klas kunst kijken en zélf maken! De museumdocent laat iedereen meedoen en leert jullie om anders te kijken. Ook gaan jullie aan de slag met symbolen en woorden en maken daarmee zelf een wapenschild.

Aanbieder: Marinemuseum Den Helder

Bezoek Nederlands Stoommachine­museum (VSO)

Voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs kunnen we op maandagen buiten de schoolvakanties op aanvraag een aangepast programma bieden, waarbij meer wordt ingespeeld op de doelgroep. Voorbereiding kan deels plaatsvinden via virtuele tours en video's via het internet. Het museum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Aanbieder: Nederlands Stoommachinemuseum

Nepnieuws maken met AI app

Een workshop over hoe beelden gevoelens kunnen oproepen, over fake berichten. Hoe herken je ze? Op het moment dat een filmpje een heftig gevoel oproept dan kan het heel goed zijn dat het nieuws nep is. Doe dan een extra check om te controleren of het nieuws wel klopt. Nepnieuws speelt vaak in op heftige …

Aanbieder: JetSet voor filmonderwijs
Lees meer