Cultuur­aanbieders

De Blauwe Schuit Kunst in Onderwijs werkt samen met diverse cultuuraanbieders in de regio Noord-Holland. Dit zijn zowel culturele instellingen als cultuurprofessionals.

Voor onderwijsprofessionals

Ben je op zoek naar een cultuurprofessional voor in de klas, een theatervoorstelling of een rondleiding in een museum?
Neem contact met ons op voor advies op maat of bekijk het regionale aanbod aan cultuureducatie activiteiten. Door de huidige COVID-19 maatregelen is het mogelijk dat een deel van het aanbod niet beschikbaar is of ‘coronaproof’ wordt aangeboden.

Heb je advies of ondersteuning nodig bij het organiseren van culturele activiteiten of een cultureel programma? We helpen je graag! Neem contact op via onderwijs@blauweschuit.nl.

Voor cultuuraanbieders

Ben je kunstenaar, theatermaker, danser of een culturele instelling? Dan heb je vast de mogelijkheid om iets interessants te bieden aan leerlingen in het onderwijs en ben je dus een cultuuraanbieder. Dat komt goed uit, want we kunnen je expertise goed gebruiken. We willen immers dat leerlingen op school regelmatig in contact komen met kunst en cultuur en dan het liefst ook de kunst en cultuur in hun eigen omgeving.

Wil je weten of jij iets voor het onderwijs kunt betekenen en wil je graag advies hoe je dat moet aanpakken? Of bied je al diverse activiteiten of programma’s voor het onderwijs, maar sta je nog niet in onze lijst met cultuuraanbieders? Neem dan contact met ons op via onderwijs@blauweschuit.nl..