Voor deze nieuwe periode CmK (2021-24) zijn we op zoek naar ICC-ers/kunstcontactpersonen en/of schooldirecteuren die mee willen praten en denken over hoe we de doelen in het Cultuleren Plus! programma met het beste resultaat kunnen behalen. Naast schoolvertegenwoordigers vanuit elke gemeente, bestaat de Focusgroep uit ten minste één beleidsmedewerker, cultuuraanbieders, en eventueel een vertegenwoordiger vanuit een van de schoolkoepels in de regio.

De Focusgroep komt twee keer per jaar bij elkaar (in november/januari en juni) en bespreekt de doelen van het programma. Wat gaat er goed? Maar ook, wat kan beter en waar kan worden bijgestuurd om de doelen te behalen. Voor het slagen van het Cultuleren Plus! programma is het belangrijk om feedback te krijgen van de verschillende betrokken partijen. Door gezamenlijk te overleggen over de mogelijkheden, kansen en verbeterpunten maken we Cultuleren Plus! tot een succes.

Heb jij interesse om mee te praten en denken? Of ken jij iemand die dit heel goed zou kunnen? Of heb je vragen over wat er van je verwacht wordt? Stuur dan een e-mail naar onderwijs@blauweschuit.nl met jouw gegevens. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.